Fase desescalada Coronavirus

Estimats pacients,

Vos informam que a partir de dilluns dia 11 reprendrem la nostra activitat de manera gradual, atenent en primer lloc urgències i donant prioritat a certs tractaments i pacients que varen haver de quedar desatesos quan es va declarar l’estat d’alarma.

Vos informam que tot el personal ha realitzat una formació específica per poder atendrer-vos amb tots els protocols i mesures de seguretat recomanats pel govern i pel col.legi de dentistes.

Vos demanam que no acudiu a la consulta sense cita prèvia encara que sigui una urgència sinó que contacteu amb nosaltres al número 971268565 o al 601460565 de dilluns a divendres de 10 a 13h perquè poguem donar-vos cita.

També vos recordam que excepte els menors o persones amb necessitats especials heu d’acudir sols a la consulta, els protocols actuals no permeten deixar entrar acompanyants. No dugueu arracades, collars, anells, rellotges ni bosses que no siguin imprescindibles.

Vos recordam també que els lavabos de la clínica no s’han d’utilitzar excepte en cas d’estricta necessitat , per tant heu de venir amb les dents netes de casa ja que no es podran rentar a la clínica dental.

Gràcies per la vostra comprensió. Us mantendrem informats segons evolucionin els aconteixements.