Tractaments

A la nostra clínica realitzam tot tipus de tractaments per poder cobrir les teves necessitats:

ORTODÒNCIA

L’Ortodòncia s’ocupa de la prevenció i el tractament de les irregularitats en la posició de les dents. Amb aquest tipus de tractament s’aconsegueix millorar tant la funcionalitat oral com l’estètica facial, aconseguint el teu millor somriure.

ODONTOLOGIA CONSERVADORA I PREVENTIVA

L’odontologia preventiva consisteix sobretot en ensenyar a mantenir una bona higiene oral, realitzar un programa de revisions i manteniments per disminuir els factors causants de les malalties bucals. La realització de fluoritzacions i sellats de fisures ajuden, per exemple, a disminuir el risc de caries.
És important entendre que les revisions i neteges periòdiques són fonamentals per mantenir una boca sana.

CIRURGIA I IMPLANTS

La cirurgia oral és l’especialitat de l’odontologia encarregada del diagnòstic i tractament quirúrgic de les patologies orals. Els tractaments més habituals que es realitzen amb anestèsia local a la clínica dental són:

  • Extracció de queixals del seny
  • Col·locació d’implants dentals per substituir peces perdudes
  • Extracció de restes radiculars (arrels)
  • Cirurgies periapicals
  • Cirurgies preprotètiques
  • Cirurgies relacionades amb l’ortodòncia
  • Cirurgia periodontal

Els implants dentals s’han convertit en una especialitat de resultats excel·lents a l’hora de substituir peces o completar la dentadura d’una manera estable, integrada, estètica i funcional.

PERIODÒNCIA

L’objectiu d’aquesta disciplina és restablir la salut bucal mitjançant el tractament de les malalties de les genives (gingivitis i periodontitis) amb l’eliminació del «sarro» amb l’ús d’ultrasó, raspatge radicular (curetatge) i aplicació de pastes profilàctiques específiques.
També es poden tractar les recesions i hiperplàsies gingivals mitjançant cirurgia plàstica periodontal.

ENDODÒNCIA

L’endodòncia és l’especialitat de l’odontologia que s’encarrega de l’eliminació del teixit pulpar (nervi) per tal de conservar les dents i la seva funció.
El tractament consisteix en l’eliminació de la pulpa afectada, la desinfecció dels conductes per eliminar-ne les bactèries existents i a continuació omplir els conductes amb materials que tanquen hermèticament per evitar una reinfecció. Finalment es realitza la reconstrucció de la dent recuperant-ne l’estètica i la funció masticatòria.
Gràcies a l’endodòncia, podem salvar aquelles peces danyades que, si no fossin tractades d’aquesta manera es perdrien inevitablement.

ESTÈTICA

L’estètica aplicada a l’odontologia engloba tots els tractaments que tenen com a objectiu corregir les imperfeccions que ens impedeixen sentir-nos segurs al somriure.

PRÒTESI I REHABILITACIÓ ORAL

La falta de peces dentals pot ser resolta eficaçment gràcies a les pròtesis dentals, amb bons resultats estètics  i amb les mateixes funcions que les peces substituïdes permetent així que el somriure recuperi la salut i la seva bellesa.

OCLUSIÓ I ATM (PATOLOGIA ARTICULAR)

És l’especialitat de l’odontologia més desconeguda del públic en general. Consisteix en millorar el contacte entre les dents per a una perfecta funcionalitat, millorar l’estètica, tractar les malalties i alteracions de l’articulació mandibular i dels músculs d’obertura i tancament de la boca.

ODONTOPEDIATRIA

L’odontopediatria és la branca de l’odontologia que s’ocupa de resoldre els problemes bucodentals dels infants des dels sis mesos fins els dotze anys.